Eдин от начините, по който се води семейна констелация e тип констелация в съзнанието на човек. И четирите водени аудио сесии използват този метод, който е обширен и изключително пречистващ терапевтичен процес. Човек трансформира енергия, която до преди е била подтисната в болезнен емоционален и травмиращ процес, който на моменти може да доведе до болестно състояние на физиката му или до депресивни състояния, страхови и панически състояния (паник атаки, страхови неврози, фобии) и суицидни мисли (мисли за самоубийство).

За кого са подходящи тези терапевтични аудио сесии:

 • За хора с не добри взаимоотношения със своята майка.
 • За хора с не добри взаимоотношения със своя баща.
 • За хора, които искат да постигнат осъзнатост за някои травмиращи моменти от своето детство.
 • За хора, които искат да бъдат по-приемащи и разбиращи своите родители такива кавито са.
 • За хора, които искат да се освободят от гняв, обвинения, ярост и други негативни емоции към своите родители.
 • За хора, които искат да имат по-съществен и удовлетворяващ живот, изчиствайки подтиснатата енергия и изтласкани травмиращи моменти, които не изчезват, а се трансформират и работят на несъзнателно ниво и пречат на живота и по-нормалното му протичане.
 • За хора, които искат да живеят с по-голяма съзнатост и приемане на себе си и околните.
 • За хора, които искат да се освободят от ролята на жертва и емоционалните си болки.
 • За хора, които искат да бъдат по-щастливи и уравновесени.

„Първите по рода си водени аудио терапевтични сесии със съпровод от българска народна музика.“

Описание:

1. Сесия с вътрешното дете – основната цел на тази сесия е да помогне на човек, да осъзнае някои травмиращи за него моменти от неговото детство и с какво са повлияли на живота му и до днес. С какво тези моменти продължават да оказват влияние на неговите взаимоотношения с негото семейство и близки, по отношение на партньорските му взаимоотношения, по отношение на това защо се държи понякога като инфантилно, наранено дете и не може да поеме отговорност като възрастен човек. Защо изпада в ролята на жертва и бяга, защо изпитва вина и гняв, защо не се доверява и се чувства изоставен или предаден. Защо се чувства отхвърлен, защо не може да направи нещата, които желае да постигне в живота си.Тази сесия може да помогне на човека да осъзнае тези травмиращи моменти и чрез нея да започне лечебния процес на тяхното освобождение и промяна.

2. Сесия за работа с бащата и бащината енергия – тя е свързана с непреработени чувства и емоции, обвинения, неизказани и подтиснати моменти на гняв, обида или други травмиращи и носещи не добра връзка с бащата случки, ситуации и пр. Сесията помага за подобряване осъзнатостта на тези емоции и моменти, и започването на процес на освождаване и от тях, чрез медитативното състояние на констелация в съзнанието. Спомага за промяна на емоционалното отношение към бащата, даване на разбиране към неговата личност и различие. Подобрената връзка с бащата и бащината енергия дава възможност за по-добро развитие в кариерно отношение, бизнеса, проактивноста (действието).
– За жените: по-добрата връзка с техния баща, носи по-удовлетворяващи взаимоотношения с техния партньор.
– За мъжете: по-добрата връзка с техния баща, дава по-голяма мъжка сила, увереност, стабилност и привлекателност сред жените.

3. Сесия за работа с майката и майчината енергия – тази сесия е една от най-силните сесии, които са необходими на човек, тъй като майката е символ и източник на живота на човек. От там на любовта, изобилието, паричното и материалното благополучие и партньорските взаимоотношения. Ако връзката с майката не е добра, човек не може да си позволи да бъде по-богат, по-успешен и да има по-добри и уравновесени взаимоотношения със своя партньор, да си позволи енергията на любовта в живота си.
Целта и предназначението на тази сесия е да осветли някои тежки и може би забравени моменти между майка и дете и тяхната връзка, и да ги покаже отново на човека, който минава през нея. Да успее да помогне на човек, чрез процеса в медитативно състояние на ниво емоционалност и душевност, да подобри отношението си към своята майка и връзката си със нея, за да се подобри след това и в реално изражение, тъй като много хора си мислят, че ако привидно на повърхността всичко изглежда наред, то няма несъзнаван проблем.
Подобрявайки тази връзка, човек много по-лесно и с по-голяма сила и лекота ще започне да живее по-пълноценно своя живот, да успява в кариерата и реализацията си, да си позволи материално благополучие и да изгради по-здрави партньорски взаимоотношения.

Условия за доставка и използване:

 1. Попълнете заявката.
 2. Ще получите писмо до най-близкия офис на „Еконт“ според въведения от Вас адрес, в което ще намерите вашата парола за да изтеглите онлайн копие от 3-те сесии.
 3. Доставката не е включена в цената.
 4. Заплащането се извърша чрез услугата наложен платеж.
 5. Цена: 29.90 лева
10 % ОТ СТОЙНОСТТА НА ВСЕКИ АУДИО НОСИТЕЛ С ТЕРАПЕВТИЧНИ СЕСИИ, ОТИВАТ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ – (ЗА ХОРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ИЛИ ДЕЦА СЪС СПЕЦИФИЧНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ – АУТИЗЪМ И СИНДРОМ НА ДАУН.)

Мнения на клиенти:


Защитен: Аудио сесии – Детето и Родът в Мен

Ако вече сте закупили този продукт, Вие можете да го изтеглите като въведете предоставената Ви парола в полето по-долу:

Въведете паролата и натиснене бутона. Приятно слушане!