Корица на Аудио Сесии - Партньора до мен

Тези Аудио сесии са за всички Вас които желаете:

• по-добри партньорски взаимоотношения

• по-удовлетворяващи и съзнателни отношения с Вашия партньор

• да разберете повече за себе си и позицията си във взаимоотношенията със своя партньор

• да признаете, осъзнаете и изчистите травмиращи моменти и спомени от партньорски взаимоотношения

•да изчистите натрупана болка, негативни чувства и разочарования от минали взаимоотношения

• да се освободите от ролята на жертва. Ако сте изморени от това да бъдат водещите или да бъдат водените в своите партньорски взаимоотношения

• да сте по-щастливи и уравновесени в своето партньорство

„Първите по рода си водени аудио сесии със съпровод от българска народна музика.“

Метод:

Eдин от начините, по които се води „Семейна Констелация“ e тип констелация в съзнанието на човека. Водените аудио сесии и медитативното упражнение използват този метод, съчетан с медитативния подход за работа с партньорските взаимоотношения на Свагито Либермайстер

Те са  обширни  и изключително пречистващи терапевтични процеси. Човек трансформира енергията, която преди е била подтисната в болезнен емоционален и травмиращ процес, който на моменти може да доведе до болестно състояние на физиката му или до депресивни състояния, страхови и панически състояния.

10 % ОТ СТОЙНОСТТА НА ВСЕКИ АУДИО НОСИТЕЛ С аудио СЕСИИ, ОТИВАТ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ – (ЗА ХОРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ИЛИ ДЕЦА СЪС СПЕЦИФИЧНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ – АУТИЗЪМ И СИНДРОМ НА ДАУН.)

Описание:

1. Аудио терапевтична сесия за работа с бивш партньор и всичко, което не e изчистено помежду ви като чувства и емоции – тази сесия помага за изчистване на натрупан гняв, обвинения, обиди или други негативни емоции към бивш значим партньор, с който сте имали силна емоционална връзка и любов.

Защо е нужно да бъде изчистена тази енергия и да бъде намерено помирение вътрешно в нас?

Нужно е, тъй като много по-трудно човек би имал по-удовлетворяващи и различни партньорски взаимоотношения, когато таи тези чувства на болка, обида и други негативни емоции. Освобождавайки ги, може да направи място, емоционално в себе си, за нов човек и нови по-удовлетворяващи партньорски взаимоотношения.

2. Аудио сесия свързана с по-доброто разбиране на партньорските взаимоотношения и по-точно на твоята позиция в тези отношения. Как може да имаш по-добри и удовлетворяващи взаимоотношения с партньора до теб? Имаш възможност да разбереш в каква роля влизаш и каква роля играеш, когато си във връзка с някого.

3. Упрежнение за мъжката и женската ти вътрешна страна. – Едно силно упражнение за всички, които искат да разберат как действат по отношения на партньора. Коя страна взима превес – силната или слабата, мъжката или женската. Да разберат повече за тези свои две страни, които всеки от нас притежава. Как да ги използват по-съзнателно и да бъдат по-истински със своя партньор. Коя част им пречи да са по-спокойни и да изпитват повече удоволствие, разбиране в партньорските си взаимоотношения.

Условия за доставка и използване:

  1. Попълнете заявката.
  2. Ще получите писмо до най-близкия офис на „Еконт“ според въведения от Вас адрес, в което ще намерите вашата парола за да изтеглите онлайн копие от Аудио сесиите.
  3. Доставката не е включена в цената.
  4. Заплащането се извърша чрез услугата наложен платеж.
  5. Цена: 29.90 лева
Защитен: Аудио сесии – Партньорът до Мен

Ако вече сте закупили този продукт, Вие можете да го изтеглите като въведете предоставената Ви парола в полето по-долу:

Въведете паролата и натиснене бутона. Приятно слушане!