„В очите на партньора търсим очите на майката“ – Берт Хелингер. Селекция аудио медитации за работа с бивш партньор и прекъснато движение към майката.

за статията с аудио медитациите от продукта за партньорството

Всеки има бивши взаимоотношения, които по един или друг начин имат отражение в живота ни, дори и да не си даваме сметка за това.

Много често онези чувства и емоции, които не са трансформирани и освободени могат да повлияят на настоящите ни връзки и взаимоотношения по начин, който ни вкарва в омагьосан кръг.

Тук ти предлагам медитативен начин за освобождение и осъзнаване. Нека миналото остане там, където вече е – в миналото, и даде място на нова енергия за съзидание и лекота.

Приятно преминаване през процеса.

Медитация за работа с бивш партньор и значими взаимоотношения

С индивидуалните консултации през последните години свързани с партньорството забелязвам много често тази връзка с майката как блесва, когато заговорим за нея и я сравним с фактите и случващото се във взаимоотношенията на клиента с неговия партньор/ка.

А с тази аудио сесия ти предоставям още едно медитативно пътуване към осъзнаването на връзката с твоята майка.

Медитация за прекъснато движение към майката по Берт Хелингер

За да запазиш час за кратко опознавателно интервю, в което да разкажеш повече за твоята нужда и твоята цел, може да позвъниш на тел.: 0885 29 39 33 (от понеделник до петък в часовете между 09:00ч. и 18:00ч.) или да попълниш кратката анкета – тук.

Ще се радвам да се запознаем и да бъда полезен. Първата стъпка е най-важна, не я отлагай повече.

Изтегли безплатно ДНК-Любов Premium Appтрансформирай себе си и своите отношения с близките ти и твоя партньор с помощта на дневниците за рефлексия и аудио медитациите в приложението, което е твоя мобилен психолог и е на разположение 24/7.

За Android – кликни и изтегли – тук

За IOS – кликни и изтегли – тук

=====================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, може да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи. 

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвай бутоните под заглавната снимка. 

Благодаря ти!