„В очите на партньора търсим очите на майката“ – Берт Хелингер. Селекция аудио медитации за работа с бивш партньор и прекъснато движение към майката.

за статията с аудио медитациите от продукта за партньорството

Всеки има бивши взаимоотношения, които по един или друг начин имат отражение в живота ни, дори и да не си даваме сметка за това.

Много често онези чувства и емоции, които не са трансформирани и освободени могат да повлияят на настоящите ни връзки и взаимоотношения по начин, който ни вкарва в омагьосан кръг.

Тук ти предлагам медитативен начин за освобождение и осъзнаване. Нека миналото остане там, където вече е – в миналото, и даде място на нова енергия за съзидание и лекота.

Приятно преминаване през процеса.

Медитация за работа с бивш партньор и значими взаимоотношения

С индивидуалните консултации през последните години свързани с партньорството забелязвам много често тази връзка с майката как блесва, когато заговорим за нея и я сравним с фактите и случващото се във взаимоотношенията на клиента с неговия партньор/ка.

А с тази аудио сесия ти предоставям още едно медитативно пътуване към осъзнаването на връзката с твоята майка.

Медитация за прекъснато движение към майката по Берт Хелингер

В консултантската ми практика до днес съм забелязал, че клиентите, които започнат работа с аудио сесиите стигат да определени осъзнавания, които след това често имат нужда да обсъдят на лична консултация, за да може да надградят своя процес, който са започнали.
Ако имаш тази нужда след като преминеш през аудио медитациите да продължим процеса и да постигнем още резултати, оставам на разположение. 

Тук може да видиш повече за самата консултативна работа – кликни тук за повече инф. за личната консултация.

За да запазиш час за кратко опознавателно интервю, в което да разкажеш повече за твоята нужда и твоята цел, може да позвъниш на тел.: 0885 29 39 33 (от понеделник до петък в часовете между 09:00ч. и 18:00ч.) или да попълниш кратката анкета – тук.

Ще се радвам да се запознаем и да бъда полезен. Първата стъпка е най-важна, не я отлагай повече.

Изтегли безплатно ДНК-Любов Premium Appтрансформирай себе си и своите отношения с близките ти и твоя партньор с помощта на дневниците за рефлексия и аудио медитациите в приложението, което е твоя мобилен психолог и е на разположение 24/7.

За Android – кликни и изтегли – тук

За IOS – кликни и изтегли – тук

=====================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, може да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи. 

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвай бутоните под заглавната снимка. 

Благодаря ти!