Новото поколение осъзнатост е тук. Стани част от бъдещето!

1 Logo

Създадох приложението ДНК-Любов с много любов, любов от моето семейство към мен, любов от мен към мен самият и не на последно място с голяма грижа и любов към теб, защото всяко едно знание, което е в полза на човека е за него и само и единствено за него. За да му служи и да прави живота на всеки, на семействата и най-вече на децата много по-красив, удовлетворяващ, осъзнат, спокоен и с доверие към една по-голяма сила, силата да продължим живота.

Идеята и мотивацията се роди още през 2018г., но „Кризата“ през март 2020г. сякаш даде „шута“, който ме тласна към създаването му час по-скоро, за да бъде факт днес.

Мисия

Да помогне на все повече хора да правят психологическа превенция за своето емоционално и душевно здраве, което винаги се отразява и физическо такова.

Да отключи дремещият във всеки от нас психолог, за да можем да си помагаме все повече сами и да бъдем все по-свързани с истинските си желания, потребности и автентичното си Аз.

Да помогне да бъдем най-любящият човек към себе си, за да бъдем такива и с другите.

Визия и ценности на ДНК-Любов Premium App

Целта и визията на приложението е да ти помогне, да се свържeш с истинския си Аз и силата в себе си, да помогне за това на новото поколение от млади хора, на всички онези които искат да изградят осъзнатата грижа към себе си, навика за себеанализ и личностно израстване, поставяне на истински и осъзнати граници с нас самите и другите и онази истинска любов към себе си, която е далеч от нездравословният егоизъм.

Ценностите заложени в него са любов и грижа към нас самите, връзка с истинският и автентичен Аз и проявяването му в света с всички уникални страни и способности, израстване, независимост, емоционална свобода, житейска промяна, навик за учене през целия живот, креативност, доверие, подкрепа, приятелство, отношения и лидерство през сърцето и не на последно място все по-голяма осъзнатост за личните нужни и здравословният начин на тяхното задоволяванe, който не вреди на другите.

Какво съдържа то и с какво ще бъде полезно?

Дневниците в приложението са плод на навик, който изграждам повече от 15 години. Те съдържат множество терапевтични въпроси за рефлексия и самопознание, които използвам в работата си с клиенти. Те са своеобразен психолог, който дреме във всеки от нас, защото ние хората знаем най-добре истината за себе си, въпроса е да я погледнем и намерим там вътре в нас, където винаги е била. Информацията, която всеки изважда от себе си като отговори остава напълно конфиденциална и ние като организация и стопанин не съхраняваме тези отговори по никакъв начин. Само ти имаш достъп до тях на своето устройство и се запазват в твоя личен акаунт като база данни, за да имаш достъп за рефлексия и анализ по всяко време.

Терапевтичните аудио сесии са нещото, което ми помогна в хода на личната ми терапия и личностно ми израстване, които започнах още през 2012г., и които продължавам и днес, благодарение на волята ми да намеря себе си, да си отговоря на най-важния въпрос, мисля за всеки един от нас хората: „Кой съм Аз?“ и да променя изцяло начина си на живот – от обикновено момче от малкия град Павликени, да се превърна в един от младите психолози, които променят статуквото на психологическата помощ и отношението към нея в България.

И всъщност това е холистичния подход, който открих, че лекува душата и тялото, защото аудио сесиите ни помагат са се свържем с емоциите и дълбоко подтиснатите чувства таени с години, да ги освободим и трансформираме, а мозъка и съзнанието ни да обясни, онова което дълбоката ни душевност на божествени човешки същества винаги изконно знае за себе си, но е покрила с пластове непреработени, неосвободени и трансформирани емоции и чувства. И нека не забравяме, че дори божествени същества, ние си оставаме човеци с ограничения, които както са ни обуславяли, така и са ни помагали. Монетата е винаги с две страни.

Това прави приложението ДНК-Любов Premium App своеобразен мобилен психолог, който ще помага на онези, които искат да направят първата стъпка, но изпитват  срам, притеснение, страх или друг вид емоция, да работят с психолог или нямат достатъчна финансова възможност, тъй като сумата за 1-годишен абонамент за него е равна на около 3 консултации със средна цена при добър специалист.

Ще се опита да ти помогне да свържеш своя разум със своето сърце, онази трудна задача за много хора, която всъщност не им помага да направят връзката с усещането за пълнота, хармония, душевен мир и чувството движещо всичко истинско в този свят – любовта. Защото страха не е истина, любовта е такава и тя е първоизточника, любовта е връзката с нашия висш Аз.

Имал/а ли си подобни бариери или пък недостатъчен финансов ресурс за това? А, може би е имало и друга причина? Сега този проблем е решен с ДНК-Любов Premium App. Aпликацията, която ще ти служи всеки ден по пътя към желаното, по пътя към теб и истинското ти Аз и новата житейска реалност, за която мечтаеш е тук. Вземи живота в свои ръце.

Идеалната цел на приложението

Приложението е създадено и с идеална цел – 50% от приходите от продажбата на всеки абонамент започват веднага да отиват във Фонд за създаване на
„Хилистичен център ДНК-Любов“ – райска градина за развитие на таланта на деца и юноши. Идея, която ще бъде осъществена в село Сломер, област Велико Търново, където е родната къща на родителите на моята майка и където съм получил огромна любов и развитие на моята сила.

Моя съкровена мечта посветена и на моята баба Гина и дядо ми Колю, на когото съм кръстен, които никога не спряха да ме подкрепят, обичат и развиват.

България има нужда от осъзнати млади хора, защото бъдещето е в нашите ръце, държавата ни има огромна нужда от „Лидери през Сърцето“, които правят и работят за благото на хората, защото само тогава всичко процъфтява и ще продължава да процъфтява.

Добре дошъл/дошла!

Щом си тук значи си готов да намериш себе си и истинския си Аз, защото той е там вътре в теб, просто чака да го откриеш и обикнеш отново!

„Защото съзнанието ни е сляпо, когато нашето сърце е заключено!“

Приятно пътуване към себе си.

Калоян Б. Божанов

Изтегли безплатно ДНК-Любов Premium App

За Android – кликнете и изтеглете – тук

За IOS и Apple – изтеглете в App Store – тук

Може да последвате страницата на приложението Facebook – Тук и LinkedIn – Тук.

CEO & Founder

Калоян Б. Божанов

Mъж, който променя статуквото в България, че е срамно и неестествено мъжете да работят за своето психично здраве и да стават цялостни и много по-успешни във взаимоотношенията, бизнеса и живота си. Помага на мъже, жени и младежи да живеят по-свързани със себе си и своите ценности, приоритети и всички техни силни страни, да живеят и изкарат техния човешки личностен потенциал.  Вярва, че човек може да постигне онова, за което мечтае, стига да освободи всичко ненужно и болезнено от плещите си и да разгърне вътрешния си ресурс и това, за което е роден. Завършва магистърска степен по „Психология“ във Великотърновски университет Св. Св. „Кирил и Методий“ през 2018г..

През 2017г.-2018г. специализира в областта на трансперсоналната психология, в частност метода „Фамилни Констелации“, който използва в индивидуална и групова терапия. През 2018г. изучава и преминава през супервизия и използва основно метода на американския лекар д-р Артур Янов за работа с травматични събития от детството, свързване с вътрешното дете и човешкия творчески потенциал – „Primal Therapy“, през който е преминал и самия Джон Ленън през 1970г. като своя лична трансформация. Използва още техники на себеанализ и рефлексия, медитация, метода “Епигенетични Лечебни Цикли“ от д-р Брус и Джоан Дю от Нова Зеландия, за който се сертифицира като преподавател и Инструктор през 2019г., а от ноември през същата 2019г. преминава през индивидуален трансформиращ кореспондентски курс на именития проф. Христо Гешанов, работил с Юрий Гагарин и с огромен принос към съвременната психология, физика, космонавтика и още множество области на човешкото познание.

Има над 500 часа консултативна работа с клиенти –  мъже, жени, деца и юноши от цяла България, Европа и Америка. Лектор и водещ на събития от 2016г. до днес, като през 2017г. е сред участниците на първата TEDxPlovdiv конференция. През 2017г. работи с деца с аутизъм и синдром на Даун като доброволец в НУ „Цани Гинчев“ – гр. Лясковец. През учебната 2019г.-2020г. работи като училищен психолог в училището, в което завършва средното си образование в родния си град Павликени. Именно работа му с децата и юношите е неговият най-голям стимул и мисия за развитие на човешкия потенциал и безграничните възможности на личността. 

Областите му на работа са:  междуличностните отношения, партньорството и взаимоотношенията в двойката, разгръщане на личностния творчески потенциал на зрели хора, юноши и деца, родовата принадлежност и моделите от семейната съвест, панически атаки и депресивни състояния, изграждане на полезни навици и житейска промяна.  

Създател на приложението за психологическа превенция и житейска промяна – ДНК-Любов Premium App.

Ценител на малките радости от живота, своето семейство, танците, артистичните прояви и красивите места и култури. Мечтател и просто човек.

И както обичам да казвам: „Защото в края на пътя винаги стигаме до любовта!“

01.08.2020г.