Новото поколение осъзнатост идва съвсем скоро. Стани част от бъдещето!

1 Logo

Създадох приложението ДНК-Любов с много любов, любов от моето семейство към мен, любов от мен към мен самият и не на последно място с голяма грижа и любов към теб, защото всяко едно знание, което е в полза на човека е за него и само и единствено за него. За да му служи и да прави живота на всеки, на семействата и най-вече на децата много по-красив, удовлетворяващ, осъзнат, спокоен и с доверие към една по-голяма сила, силата да продължим живота.

Идеята и мотивацията се роди още през 2018г., но „Кризата“ през март 2020г. сякаш даде „шута“, който ме тласна към създаването му час по-скоро, за да бъде факт днес.

Мисия

Да помогне на все повече хора да правят психологическа превенция за своето емоционално и душевно здраве, което винаги се отразява и физическо такова.

Да отключи дремещият във всеки от нас психолог, за да можем да си помагаме все повече сами и да бъдем все по-свързани с истинските си желания, потребности и автентичното си Аз.

Да помогне да бъдем най-любящият човек към себе си, за да бъдем такива и с другите.

Визия и ценности на ДНК-Любов Premium App

Целта и визията на приложението е да ти помогне, да се свържeш с истинския си Аз и силата в себе си, да помогне за това на новото поколение от млади хора, на всички онези които искат да изградят осъзнатата грижа към себе си, навика за себеанализ и личностно израстване, поставяне на истински и осъзнати граници с нас самите и другите и онази истинска любов към себе си, която е далеч от нездравословният егоизъм.

Ценностите заложени в него са любов и грижа към нас самите, връзка с истинският и автентичен Аз и проявяването му в света с всички уникални страни и способности, израстване, независимост, емоционална свобода, житейска промяна, навик за учене през целия живот, креативност, доверие, подкрепа, приятелство, отношения и лидерство през сърцето и не на последно място все по-голяма осъзнатост за личните нужни и здравословният начин на тяхното задоволяване.

Какво съдържа то и с какво ще бъде полезно?

Дневниците в приложението са плод на навик, който Аз изграждам повече от 15 години, който много мои приятели осъждаха като дете и юноша и не разбираха, че анализа винаги е бил моята сила. А когато човек, не е свързан със своята сила, я осъжда и в другите, не я разбира. Те съдържат множество терапевтични въпроси за рефлексия и самопознание, които използвам в работата си с клиенти. Те са своеобразен психолог, който дреме във всеки от нас, защото ние хората знаем най-добре истината за себе си, въпроса е да я погледнем и намерим там вътре в нас, където винаги е била. Информацията, която всеки изважда от себе си като отговори остава напълно конфиденциална и апликацията не съхранява тези отговори по никакъв начин. Само ти имаш достъп до тях на своето устройство, но се запазват в база данни, за да имаш достъп за рефлексия и анализ по всяко време.

Терапевтичните медитации са нещото, което ми помогна в хода на личната ми терапия и личностно израстване, които започнах още през 2014г., и които продължавам и днес, благодарение на волята ми да намеря себе си, да си отговоря на най-важния въпрос, мисля за всеки един от нас хората: „Кой съм Аз?“ и да променя изцяло начина си на живот – от обикновено момче от малкия град Павликени, да се превърна в един от младите психолози, които променят статуквото на психологическата помощ и отношението към нея в България.

Приложението е своеобразен мобилен психолог, който ще помага на онези, които изпитват срам, притеснение, страх или друг вид емоция, да работят с психолог или нямат достатъчна финансова възможност, тъй като сумата за 1-годишен абонамент за него е равна на около 3 консултации със средна цена при добър специалист. Имал/а ли си подобни бариери или пък недостатъчен финансов ресурс за това? А, може би е имало и друга причина? Сега този проблем е решен с ДНК-Любов Premium App. Aпликацията, която ще ти служи всеки ден по пътя към желаното и новата житейска реалност, за която мечтаеш.

Идеалната цел на приложението

Приложението е създадено и с идеална цел – 50% от приходите от продажбата на всеки абонамент започват веднага да отиват във Фонд за създаване на
„Академия ДНК-Любов“ – райска градина за развитие на таланта на деца и юноши. Идея, която ще бъде осъществена в село Сломер, област Велико Търново, където е родната къща на родителите на моята майка и където съм получил огромна любов и развитие на моята сила.

Моя съкровена мечта посветена и на моята баба Гинка и дядо ми Колю, на когото съм кръстен, които никога не спряха да ме подкрепят, обичат и развиват.

България има нужда от осъзнати млади хора, защото бъдещето е в нашите ръце, държавата ни има огромна нужда от „Лидери през Сърцето“, които правят и работят за благото на хората, защото само тогава всичко процъфтява и ще продължава да процъфтява.

Добре дошъл!

Щом си тук значи си готов да намериш себе си и истинския си Аз, защото той е там вътре в теб, просто чака да го откриеш и обикнеш отново.

„Защото съзнанието ни е сляпо, когато нашето сърце е заключено!“

Приятно пътуване към себе си.

Калоян Б. Божанов

Може да последвате страницата на приложението във Facebook – тук.

Очаквайте го в Google Play и App Store след средата на месец август.

CEO & Founder  

Калоян Б. Божанов – мъж, който променя статуквото в България, че мъжете е срамно и неестествено да работят за своето психично здраве и да стават цялостни и много по-успешни във взаимоотношенията, бизнеса и живота си. Помага на мъже, жени и младежи да живеят по-свързани със себе си и своите ценности, приоритети и всички техни силни страни, да живея ти изкарат техния човешки личностен потенциал.  Вярва, че човек може да постигне онова, за което мечтае, стига да освободи всичко ненужно и болезнено от плещите си и да разгърне вътрешния си ресурс и това, за което е роден. Завършва магистърска степен по Психология във Великотърновски университет Св. Св. Кирил и Методий през 2018г..

През 2017г.-2018г. специализира в областта на трансперсоналната психология, в частност метода „Фамилни Констелации“, който използва в индивидуална и групова терапия. През 2018г. изучава и преминава през супервизия и използва основно метода на американския лекар д-р Артур Янов за работа с травматични събития от детството, свързване с вътрешното дете и човешкия творчески потенциал – „Primal Therapy“, през който е преминал и самия Джон Ленън през 1970г. като своя лична трансформация. Използва още техники на себеанализ и рефлексия, медитация, метода “Епигенетични Лечебни Цикли“ от д-р Брус и Джоан Дю от Нова Зеландия, за който се сертифицира като преподавател и Инструктор през 2019г., а от ноември през същата 2019г. преминава през индивидуален трансформиращ кореспондентски курс на именития проф. Христо Гешанов, работил с Юрий Гагарин и с огромен принос към съвременната психология, физика, космонавтика и още множество области на човешкото познание.

Има над 500 часа консултативна работа с клиенти, деца и юноши от цяла България, Европа и Америка. Лектор и водещ на събития от 2016г. до днес, като през 2017г. е сред участниците на първата TEDxPlovdiv конференция. През 2017г. работи с деца с аутизъм и синдром на Даун като доброволец в НУ „Цани Гинчев“ гр. Лясковец, а през 2019г.-2020г. е училищен психолог в училището, в което завършва средното си образование в родния си град Павликени. Именно работа му децата и юношите е неговият най-голям стимул и мисия за развитие на човешкия потенциал и безгранични възможности на личността.  

Областите му на работа са междуличностните отношения, партньорството и взаимоотношенията в двойката, разгръщане на личностния творчески потенциал на зрели хора и юноши от 18 до 29 годишна възраст, родовата принадлежност и моделите от семейната съвест, панически атаки и депресивни състояния, изграждане на полезни навици и житейска промяна.   

Създател на приложението за психологическа превенция и житейска промяна – ДНК-Любов Premium App.

01.08.2020г.