Индивидуална консултация за жени

(3 клиентски отзива)

50.00 лв.

Чрез психологично интервю изясняваме проблема – причините за него, съответно начините за работа и справяне. Уточняваме целите и желаните резултати.

В зависимост от психологическия казус или ако на клиента е необходима повече от една сесия, може да се премине към краткосрочна терапия от няколко сесии или малко по-дългосрочна такава.

Категория:

Една история за болка, която има своя смисъл.

Ще нарека Мария, героинята, за която ще ти разкажа.

Тя е събирателен образ на всички жени, които са се обръщали към мен за помощ и подкрепа.

Защо тя идва при мен и какво иска?

Мария е добър човек и е всеотдайна, вътрешно – душeвно красива и #емпатична. Тя е отдадена, #силна и #самоотвержена жена, която не прави нещата наполовина, а дава всичко от себе за истински важното за нея. Тя гори със страст във всяка област в живота си, но най-много й липсва реципрочното, #удовлетворяващо и уважително #партньорство.  В него тя би изпитвала развнопоставеност в даването и получаването на любов. Би се чувствала подкрепена, разбрана и наистина ценена от своя партньор. Точно това което тя дава към него и очаква да получи в замяна.

Къде е проблемът на Мария?

Срамът и страхът какво ще кажат хората или близките, ако си тръгне от #токсичните #взаимоотношения, в които се намира.

Вината, че не се е справила, макар за партньорството да не е отговорна само тя, защото отговорността е винаги по равно.

Смазването и обезценяването от страна на човека, с когото е в момента. #Навикът и същността й на #емпат и човек отдаващ любов и поставящ другия и взаимоотношенията на първо място, а себе си… себе си почти винаги в края на редицата от важни неща.

#Болката, че ще остане сама, страхът че няма да се справи, огорчението и набитото вярване, че не е достатъчно добра за пълноценни отношения. А също и вътрешната й несигурност и ниска самооценка, че може да има достойно и уважително партньорство.

Какво се случи?

Мария преодоля стигмата, че е срамно да работиш с психолог и, че си луд, за да го правиш и направи първата крачка и ме потърси.

Как стана това?

Разкъсващата #болка я подтикна към #първата крачка, защото

не можеше повече да търпи #токсичността на отношенията си.

Още повече вътрешното й желание да бъде онази #независима жена, която не се #страхува, която #вярва и #цени себе си. Жена, която знае че заслужава онова, което отдава в своите партньорски отношения.

Разбирам Мария, защото преживях подобни взаимоотношения, които ме обърнаха с хастара. Именно затова не спирам да работя с жени и мъже като нея, които са забравили, че за да има уважение и споделеност в партньорството, на първо място те трябва да знаят как да уважават, подкрепят и обичат себе си. И да  може човекът до тях да е огледало на това, което те самите правят към себе си.

Бях полезен на Мария от позицията на психолог с над 1000 часа консултативна практика и обучения в методите „Фамилни констелации“ и работа с вътрешното дете и детски травми (Primal Therapy). Повече за моята биография можеш да прочетеш  > тук <

Какви #стъпки предприехме?

 1. Анализирахме какво се случва с емоционалността й в момента и стабилизирахме страховете, болката, срама, вината и всички други негативни последици от токсичността на отношенията й.
 2. След това започнахме работа по нейната самооценка и вътрешна стойност. Това помогна за вяра в нейните качества, умения, силни страни, и тя се свързва с уважението и любовта към нея самата.

Ако и ти искаш да излезеш от порочния кръг на токсичните взаимоотношения както Мария, можеш да попълниш анкетата и да насрочим час за безплатна опознавателна консултация.

Към анкетата – Безплатна консултация с Калоян Божанов

Рискът, който можеш да поемеш е само рискът да останеш в токсичността. А рискът с мен е да успеем заедно да преминем към едно ново случване на твоето отношение и поведение към теб и съответно качеството на взаимоотношенията ти.

Клиентите, минали по този път, са вече в щастливи бракове, с деца и партньори, които ги уважават и ценят. Живеят своята мечта.

Ако вече си готова, можеш да запазиш час за консултация – тук.

Мария вече живее своята мечта, като от съкрушената, депресирана, тъжна и изтощена жена, днес е онази #емпатична, отдадена, #силна и #самоотвержена жена. Тя вече не прави нещата наполовина, а дава всичко от себе си за онова, което е важно за нея. Тя обаче вече не прави компромиси със своите стандарти, тя знае коя е и какво може. Тя познава себе си, своите ценности, силни страни, умения и качества. Тя уважава и обича себе си и като награда партньорът до нея също го прави.

Искаш ли да бъдеш следващата Мария?

Свържи се с мен и да започваме. ❤

Към кратката анкета – Безплатна консултация с Калоян Божанов

„Естественото има силата да измества неестественото.“

проф. Христо Гешанов

Клиентите, които се обръщат към мен го правят най-често, защото твърде дълго са се пренебрегвали и съгласявали с всичко във връзките си, оставайки в токсични взаимоотношения, в които главно те са били отдаващите и ангажираните. Съответно са получавали много малко и в началото на нашата съвместна работа се чувстват ограбени, наранени и огорчени.
На първо място заедно успяваме да преоткрием себеуважението им.Това все повече им помага да се свържат със своите ценности, да се научат да отстояват своите граници. Умението да защитават себе си и да не правят всичко и на всяка цена, им помага да намерят и задържат равностоен партньор в живота си.

Аз насърчавам: „Обичай себе си по начин, който заслужаваш и човекът до теб ще отразява същото в замяна“.

Мисията ми е да помагам на своите клиенти да направят житейската промяна, която твърде дълго са отлагали. Продължаваме с освобождение от токсични взаимоотношения, в които са зациклили от години. Чрез осъзнаването защо са в подобни отношения, те намират своите ресурси, ценности и силни страни.  Това също помага да разберат за своите вече остарели модели на поведение и да ги заменят с нови и работещи.

Работя с десетки българи в страната ни и извън пределите на България, като им помагам да намерят себе си, своето призвание и страст и да начертаем пътя към реализирането му.  Основната група, с която работя в мометна, са хора между 14 и 50-годишна възраст. С клиентите в чужбина работя онлайн чрез различните платформи – Zoom, Viber, Skype, Messenger, What’s up и други.


Добавена стойност при работата с мен

Клиентите, с които работя успяват за няколко месеца да променят и осъзнаят толкова, колкото години наред на са успявали сами. Важна е и ангажираността и постоянството от тяхна страна, в противен случай трансформация е невъзможна. Не позволявайте на страха от успеха, от лекотата и новото, което не сте изпитвали до момента да ви възпира от това да имате по-добър живот. Всеки заслужава да се чувства добре, да бъде подкрепен, обичан и успешен!

___________________

ЗАБЕЛЕЖКА:

При работа с нови клиенти опита ми до тук и статистиката показват, че за да можем да изградим доверителна връзка, да навлезем в темата и да започне да се усеща резултат от работата ни са необходими от 3 дo 5 първоначални консултации.

Разбира се за всеки един човек е строго индивидуално предвид минал опит, консултации с друг психолог, ситуациите и случващото се в момента на започване на индивидуална работа с мен.

Също така влияние оказва обремененост, личностна особеност или дълбочина на проблемната тема. В процеса на тези първи срещи заедно решаваме как да продължим съвместната работа.

Обикновено повече от 80% от хората, с които съм работил започват да усещат положителният ефект от съвместната ни работа в тези 3 до 5 първоначални срещи.

За да запазиш час за кратко опознавателно интервю, в което да разкажеш повече за твоята нужда и твоята цел, може да позвъниш на тел.: 0885 29 39 33 (от понеделник до петък в часовете между 09:00ч. и 18:00ч.) или да попълниш кратката анкета – тук.

Ще се радвам да се запознаем и да бъда полезен. Първата стъпка е най-важна, не я отлагай повече. 

Ако се питате дали имате нужда от консултиране и подкрепа, ето какви могат да бъдат някои от причините да го направите – можем да ги назовем като сфери на работа:

 Работа с вътрешния ни свят (вътрешното дете) и разбиране на нас самите. Отговор на най-важния въпрос на всеки човек: „Кой съм Аз и какво искам в този живот?“

❤ Подобряване връзката с родителите и освобождаване от семейните обусловености

❤ Проблеми във взаимоотношенията с партньорът и обкръжението

❤ Ниска самооценка

❤ Натрупани страхове и разрушаващи вярвания 

❤ Панически атаки и тревожност 

❤ Депресивни състояния и травмиращи ситуации

❤ Приемане и осъзнаване на сексуалността. Различна сексуалност.

❤ Откриване сферата на професионално развитие и желана професия.

❤ Психотренинг, психотренировка и техники за развитие на личният потенциал (авторски метод на проф. Христо Гешанов, който е използвал в работата си с Юри Гагарин и други космонавти)

❤ Провеждане на консултативна терапия в повече от една сесия – възможност да се ползва пакет с отстъпки, които се уточняват предварително.

Записването на час е лично и с желанието на клиента.

Времетраене: 60 мин. + всички съпътстващи материали, които се изпращат на клиента за домашна работа – (медитации, книги, разработки и други, ако преценим че са необходими)

❤ Възможност за „Оnline“ консултация/сесия за клиенти в чужбина и други градове в България.

❤ Консултациите се провеждат при пълна конфиденциалност и дискретност, съобразно психологичната етика и кодекс.

❤ Работата е съобразена с индивидуалните нужди на всеки клиент.

❤ За желана промяна и подобряване качеството на живот е необходимо активно участие в процеса от страна на клиента.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ВАЖНИ УСЛОВИЯ

1. За да запазиш час за сесия, терапия или обучение, сумата се заплаща предварително. След заплатена такса за консултация или процес, ще се свържем с теб за да уточним удобен ден и час за работа и за двете страни на ел. адрес или телефон за връзка предоставени по време на плащането.

Ако имаш предпочитания за начин на контакт или удобно време за теб, моля да го отбележиш в допълнителното поле за бележки по време на плащане.

2. При неспазване на твоят запазен час без предупреждение до 24 часа преди него, сумата не се възстановява. При закъснение за консултация с повече от 15 мин., тя се счита за направена и сумата не се възстановява.

С предварително обаждане имаш право веднъж да промениш часа за лична консултация/терапия или да се явиш на следваща дата за обучение. При второ неявяване или отлагане, сумата не се възстановява

3. При платена сума и запазен час тези условия влизат в сила и ти автоматично означава, че си съгласен с тях.

4. Как комуникираме между сесиите с клиент?

Клиентът може да се свърже за кратък разговор, ако ситуацията е кризисна и застрашаваща живота и здравето му или на други хора. Разговорът е до 10 минути. Ако ситуацията не е спешна и клиента се свързва с мен, разговорът се таксува спрямо времето, в което обсъждаме дадена тема или казус.

3 отзива за Индивидуална консултация за жени

 1. Христина Стефанова Кузмич

  Страхотен човек и професионалист! Благодаря ти искрено за отделеното време и внимание.Радвам се че има хора като теб, който отделят от времето си за да помагат на другите! Желая ти само успехи! И благодаря,че направи деня ми по-хубав!

  Вижте оригиналния коментар тук

 2. Михаела Георгиева

  Калоян е изцяло отдаден на това, което прави, а именно да учи хората как да се грижат за емоционалното и психическото си здраве, да създават добри навици в живота си и да разгръщат истинския си потенциал.
  Той съчетава в себе си няколко ключови компонента – професионализъм, експертиза и специално внимание към клиента.
  Отношението му към всичко, което прави, е на високо ниво откъм качество и ангажимент. Той дава повече, отколкото очакваш и го прави с отношение!
  С него се работи с лекота, дори когато имат да се решават не толкова лесни проблеми. Ентусиазмът и отдадеността му към работата са не просто заразителни, но и вдъхновяващи за всички, които са около него.
  Безкрайно ти благодаря, Калоян!

 3. Мариела

  Калоян е на първо място човек до мозъка на костите си! Горда съм, че познавам такъв професионалист, който постига своята градация и успехите си с много работа, любов и още по голяма любов към работата! За него не е само цел да ви помогне, той приема всеки един проект като мисия, която трябва да бъде успешна, а краят един щастлив живот и още повече успехи за вас. Няма да сгрешите, просто му се доверете веднъж, от там нататък няма да можете да спрете да му Благодарите, че дори и да го заобичате! Аз не спирам да го обожавам всеки ден! Благодаря ти Калоян, че ми помагаш да си давам отговорите на терзанията и да ми вдъхваш сила! ❤️

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *