Индивидуална консултация

(3 клиентски отзива)

Чрез психологично интервю изясняваме проблема – причините за него, съответно начините за работа и справяне. Уточняваме целите и желаните резултати.

В зависимост от психологическия казус или ако на клиента е необходима повече от една сесия, може да се премине към краткосрочна терапия от няколко сесии или малко по-дългосрочна такава.

Категория:

„Естественото има силата да измества неестественото.“

проф. Христо Гешанов

 

Аз работя основно с метода „Семейни Констелации“ и терапевтичният 10 сесиен процес за работа с вътрешното дете и травмиращи модели от детството на д-р Артур Янов, но ако е нужно се използват други психологични техники и похвати. Знанията и опитът ми са придобити по време на обучението ми – Магистърска степен по Психология – ВТУ Св. Св. Кирил и Методий, Сертифициран треньор (взаимоотношения) в Happy Woman Academy – Наталия Кобилкина, Квалификационна степен като фасилитатор на Семейни Констелации, Обучение и супервизия за работа с вътрешното дете и травмиращи моменти от детсвото при психолога и директор на Art & Therapy Institude Bulagaria – Елица Великова,  Психотренинг и Психотренировка – авторски курс на проф. Христо Гешанов, както и от всички семинари и практики от 2014г. до днес. 

„Помагам основно на своите клиенти да направят житейска промяна, която твърде дълго са отлагали, да се освободят от токсична връзка, в която са зациклили от години и да осъзнаят защо са там, да намерят своите ресурси, ценности и силни страни, потенциали, които всички носим, да направят дори кариерен завой и промяна на настояща неудовлетворяваща работа и среда. Да разберат за своите вече остарели модели на поведение и да ги заменят с нови и работещи. Да използват своите силни семейни дадености и възпитание и да се освободят от старите, които в днешният развиващ се свят вече не помагат. Да намерят себе си, своето призвание и страст и да начертаем пътя към реализирането му. Да разгърнат своя човешки потенциал!

 

 

Основната цел и това, с което мога да съм максимално полезен според компетенциите ми е свързана с повлияване и изчистване на родовите модели и товара, който всеки от нас носи. От там канализиране на енергия за развитие на потенциала и целите, които всеки от нас има, защото когато имаме една огромна тежест в нас, ние нямаме енергията за всичко онова, което всъщност искаме да сторим с живота си.

Основната група, с която работя в момента са млади хора от 14 до 45 годишна възраст.“

 

ЗАБЕЛЕЖКА:

При работа с нови клиенти опита ми до тук показва, че за да можем да изградим доверителна връзка, да навлезем в темата и да започне да се усеща резултат от работата ни са необходими от 3 до 5 първоначални консултации.

Разбира се за всеки един човек е строго индивидуално предвид минал опит, консултации с друг психолог, ситуациите и случаващото се в момента на започване на индивидуална работа с мен, обремененост, личностна особенност или дълбочина на проблемната тема. В процеса на тези първи срещи заедно решаваме как да продължим съвместната работа.

Обикновенно повече от 80% от хората, с които съм работил започват да усещат положителният ефект от съвместната ни работа след тези 3 до 5 първоначални срещи.

 

За да запазиш час за кратко опознавателно интервю, в което да разкажеш повече за твоята нужда и твоята цел, може да позвъниш на тел.: 0885 29 39 33 (от понеделник до петък в часовете между 09:00ч. и 18:00ч.) или да попълниш кратката анкета – тук.

Ще се радвам да се запознаем и да бъда полезен. Първата стъпка е най-важна, не я отлагай повече. 

 

 

Ако се питате дали имате нужда от консултиране и подкрепа, ето какви могат да бъдат някои от причините да го направите – можем да ги назовем като сфери на работа:

 

 • Работа с вътрешния ни свят (вътрешното дете) и разбиране на нас самите. Отговор на най-важния въпрос на всеки човек: „Кой съм Аз и какво искам в този живот?“
 • Подобряване връзката с родителите и освобождаване от семейните обусловености
 • Проблеми във взаимоотношенията с партньора и хората около нас
 • Натрупани страхове
 • Депресивни състояния и травмиращи ситуации
 • Приемане и осъзнаване на сексуалността. Различна сексуалност.
 • Сесия, свързана с откриване сферата на професионално развитие и желана професия.
 • Психотренинг, психотреноровка и техники за развитие на личния потенциал ( авторски метод на проф. Христо Гешанов, който е използвал в работата си с космонавти )
 • Провеждане на Консултативна терапия в повече от една сесия – възможност да се ползва пакет с отстъпки, които се уточняват предварително.

 

Записването на час е лично и с желанието на клиента.

 

Времетраене: 60 мин. + всички съпътсващи материали, които се изпращат на клиента за домашна работа – (медитации, книги, разработки и други, ако преценим че са необходими)

 

 • Възможност за „Оnline“ консултация/сесия за клиенти в чужбина и други градове в България.
 • Консултациите се провеждат при пълна конфиденциалност и дискретност, съобразно психологичната етика и кодекс.
 • Работата е съобразена с индивидуалните нужди на всеки клиент.
 • За желана промяна и подобряване качеството на живот е необходимо активно участие в процеса от страна на клиента.

 

За да запазиш час за кратко опознавателно интервю, в което да разкажеш повече за твоята нужда и твоята цел, може да позвъниш на тел.: 0885 29 39 33 (от понеделник до петък в часовете между 09:00ч. и 18:00ч.) или да попълниш кратката анкета – тук.

Ще се радвам да се запознаем и да бъда полезен. Първата стъпка е най-важна, не я отлагай повече. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Важни условия:

1. За да запазите час за сесия, терапия или обучение, сумата се заплаща предварително. След заплатена такса за консултация или процес, ще се свържем с Вас за да уточним удобен ден и час за работа и за двете страни на ел. адрес или телефон за връзка предоставени по време на плащането.

Ако имате предпочитания за начин на контакт или удобно време за вас, моля да го отбележите в допълнителното поле за бележки по време на плащане.

2. При неспазване на вашият запазен час без предупреждение, сумата не се възстановява. С предварително обаждане имате право веднъж да промените часа за лична консултация/терапия или да се явите на следваща дата за обучение. При второ неявяване или отлагане, сумата не се възстановява

3. При платена сума и запазен час тези условия влизат в сила и Вие автоматично означава, че сте съгласни с тях.

3 отзива за Индивидуална консултация

 1. Христина Стефанова Кузмич

  Страхотен човек и професионалист! Благодаря ти искрено за отделеното време и внимание.Радвам се че има хора като теб, който отделят от времето си за да помагат на другите! Желая ти само успехи! И благодаря,че направи деня ми по-хубав!

  Вижте оригиналния коментар тук

 2. Михаела Георгиева

  Калоян е изцяло отдаден на това, което прави, а именно да учи хората как да се грижат за емоционалното и психическото си здраве, да създават добри навици в живота си и да разгръщат истинския си потенциал.
  Той съчетава в себе си няколко ключови компонента – професионализъм, експертиза и специално внимание към клиента.
  Отношението му към всичко, което прави, е на високо ниво откъм качество и ангажимент. Той дава повече, отколкото очакваш и го прави с отношение!
  С него се работи с лекота, дори когато имат да се решават не толкова лесни проблеми. Ентусиазмът и отдадеността му към работата са не просто заразителни, но и вдъхновяващи за всички, които са около него.
  Безкрайно ти благодаря, Калоян!

 3. Мариела

  Калоян е на първо място човек до мозъка на костите си! Горда съм, че познавам такъв професионалист, който постига своята градация и успехите си с много работа, любов и още по голяма любов към работата! За него не е само цел да ви помогне, той приема всеки един проект като мисия, която трябва да бъде успешна, а краят един щастлив живот и още повече успехи за вас. Няма да сгрешите, просто му се доверете веднъж, от там нататък няма да можете да спрете да му Благодарите, че дори и да го заобичате! Аз не спирам да го обожавам всеки ден! Благодаря ти Калоян, че ми помагаш да си давам отговорите на терзанията и да ми вдъхваш сила! ❤️

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *