Индивидуална консултация

60.00 лв.

Чрез психологично интервю изясняваме проблема – причините за него, съответно начините за работа и справяне. Уточняваме целите и желаните резултати.

В зависимост от психологическия казус или ако на клиента е необходима повече от една сесия, може да се премине към краткосрочна терапия от няколко сесии или малко по-дългосрочна такава.

Категория:

Аз работя основно с метода „Семейни Констелации“, но ако е нужно се използват други психологични техники и похвати. Знанията и опитът ми са придобити по време на обучението ми – Магистърска степен по Психология и Квалификационна степен като фасилитатор (констелатор) , както и от всички семинари и практики от 2014г. до днес.

Основната цел и това, с което мога да съм максимално полезен според компетенциите ми е свързана с повлияване и изчистване на родовите модели и товара, който всеки от нас носи. От там канализиране на енергия за развитие на потенциала и целите, които всеки от нас има, защото когато имаме една огромна тежест в нас ние нямаме енергията за всичко онова, което всъщност искаме да сторим с живота си.

Ако се питате дали имате нужда от консултиране и подкрепа, ето какви могат да бъдат някои от причините да го направите – можем да ги назовем като сфери на работа:

 • работа с вътрешния ни свят (вътрешното дете) и разбиране на нас самите
 • подобряване връзката с родителите
 • проблеми във взаимоотношенията с партньора и хората около нас
 • натрупани страхове
 • депресивни състояния и травмиращи ситуации
 • приемане и осъзнаване на сексуалността. Различна сексуалност.
 • сесия, свързана с откриване сферата на професионално развитие и желана професия.
 • провеждане на Консултативна терапия в повече от една сесия – възможност да се ползва пакет с отстъпки, които се уточняват предварително.

Записването на час е лично и с желанието на клиента.
Времетраене: 60 до 70 мин.

 • Възможност за „Оnline“ консултация/сесия за клиенти в чужбина и други градове в България.
 • Консултациите се провеждат при пълна конфиденциалност и дискретност, съобразно психологичната етика и кодекс.
 • Работата е съобразена с индивидуалните нужди на всеки клиент.
 • За желана промяна и подобряване качеството на живот е необходимо активно участие в процеса от страна на клиента.

Важни условия:

1. За да запазите час за сесия, терапия или обучение, сумата се заплаща предварително. След заплатена такса за консултация или процес, ще се свържем с Вас за да уточним удобен ден и час за работа и за двете страни на ел. адрес или телефон за връзка предоставени по време на плащането.

Ако имате предпочитания за начин на контакт или удобно време за вас, моля да го отбележите в допълнителното поле за бележки по време на плащане.

2. Имате право веднъж да промените запазен час за сесия, терапия или да се явите на следваща дата за обучение. При второ неявяване или отлагане сумата не се възстановява.

3. При платена сума и запазен час тези условия влизат в сила и Вие автоматично означава, че сте съгласни с тях.

1 отзив за Индивидуална консултация

 1. Христина Стефанова Кузмич

  Страхотен човек и професионалист! Благодаря ти искрено за отделеното време и внимание.Радвам се че има хора като теб, който отделят от времето си за да помагат на другите! Желая ти само успехи! И благодаря,че направи деня ми по-хубав!

  Вижте оригиналния коментар тук

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *