Промоция!

Индивидуална консултация

100.00 лв. 80.00 лв.

Чрез психологично интервю изясняваме проблема – причините за него, съответно начините за работа и справяне. Уточняваме целите и желаните резултати.

В зависимост от психологическия казус или ако на клиента е необходима повече от една сесия, може да се премине към краткосрочна терапия от няколко сесии или малко по-дългосрочна такава.

Категория:

Аз работя основно с метода „Семейни Констелации“, но ако е нужно се използват други психологични техники и похвати. Знанията и опитът ми са придобити по време на обучението ми – Магистърска степен по Психология и Квалификационна степен като фасилитатор (констелатор) , както и от всички семинари и практики от 2014г. до днес.

Основната цел и това, с което мога да съм максимално полезен според компетенциите ми е свързана с повлияване и изчистване на родовите модели и товара, който всеки от нас носи. От там канализиране на енергия за развитие на потенциала и целите, които всеки от нас има, защото когато имаме една огромна тежест в нас ние нямаме енергията за всичко онова, което всъщност искаме да сторим с живота си.

„Помагам основно на своите клиенти да направят житейска промяна, която твърде дълго са отлагали, да се освободят от токсична връзка, в която са зациклили от години и да осъзнаят защо са там, да намерят своите ресурси, ценности и силни страни, потенциали, които всички носим, да направят дори кариерен завой и промяна на настояща неудовлетворяваща работа и среда. Да разберат за своите вече остарели модели на поведение и да ги заменят с нови и работещи. Да използват своите силни семейни дадености и възпитание и да се освободят от старите, които в днешният развиващ се свят вече не помагат. Да намерят себе си, своето призвание и страст и да начертаем пътя към реализирането му. Основната група, с която работя в момента са млади хора от 18 до 35 годишна възраст.“

Ако се питате дали имате нужда от консултиране и подкрепа, ето какви могат да бъдат някои от причините да го направите – можем да ги назовем като сфери на работа:

 • работа с вътрешния ни свят (вътрешното дете) и разбиране на нас самите
 • подобряване връзката с родителите
 • проблеми във взаимоотношенията с партньора и хората около нас
 • натрупани страхове
 • депресивни състояния и травмиращи ситуации
 • приемане и осъзнаване на сексуалността. Различна сексуалност.
 • сесия, свързана с откриване сферата на професионално развитие и желана професия.
 • провеждане на Консултативна терапия в повече от една сесия – възможност да се ползва пакет с отстъпки, които се уточняват предварително.

Записването на час е лично и с желанието на клиента.
Времетраене: 60 до 70 мин.

 • Възможност за „Оnline“ консултация/сесия за клиенти в чужбина и други градове в България.
 • Консултациите се провеждат при пълна конфиденциалност и дискретност, съобразно психологичната етика и кодекс.
 • Работата е съобразена с индивидуалните нужди на всеки клиент.
 • За желана промяна и подобряване качеството на живот е необходимо активно участие в процеса от страна на клиента.

Важни условия:

1. За да запазите час за сесия, терапия или обучение, сумата се заплаща предварително. След заплатена такса за консултация или процес, ще се свържем с Вас за да уточним удобен ден и час за работа и за двете страни на ел. адрес или телефон за връзка предоставени по време на плащането.

Ако имате предпочитания за начин на контакт или удобно време за вас, моля да го отбележите в допълнителното поле за бележки по време на плащане.

2. При неспазване на вашият запазен час сумата не се възстановява.

3. При платена сума и запазен час тези условия влизат в сила и Вие автоматично означава, че сте съгласни с тях.

1 отзив за Индивидуална консултация

 1. Христина Стефанова Кузмич

  Страхотен човек и професионалист! Благодаря ти искрено за отделеното време и внимание.Радвам се че има хора като теб, който отделят от времето си за да помагат на другите! Желая ти само успехи! И благодаря,че направи деня ми по-хубав!

  Вижте оригиналния коментар тук

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *