Промоция!

Терапевтичен процес – Лечение на вътрешното ни дете

(3 клиентски отзива)

1,997.00 лв. 997.00 лв.

Процесът е за всички онези, които търсят начин да:

 • поставят своите здравословни граници и да се освободят от товара на минали ситуации и травмиращи моменти в своето детство
 • открият много от своите модели на поведение и възпитание, които могат да преобразят по начин, който да работи за тях
 • направят място за нова и креативна енергия свързвайки се с вътрешното си дете
 • намерят пътя към своя резервоар от потенциали, който да използват по един по-съзнателен и удовлетворяващ начин
Категория:

Детето и родът в мен – лечение на детски травми (трансформиращ структуриран процес от 10 сесии) или първична терапия от американския психотерапевт д-р Артур Янов, свързана с един от най-необходимите, базисни и изчистващи процеси:

Взаимоотношенията с родителите от родовото семейство – майката, бащата и връзката с вътрешното дете или вътрешния потенциал за израстване и развитие.

В този процес разглеждаме връзката с вътрешната динамика между нас като възрастни и нашето вътрешно дете, което не е нещо отделно, а част от нашата психика. Разглеждаме взаимоотношенията между нас и нашите родители и нашето отношение към различни ситуации и модели на възпитание и обусловеност. Започваме една лечебна връзка на отделяне от травмиращи моменти в детските години (до 12 годишна възраст).

Започва един процес на съзнателно разделение на нашите желани модели на поведение и тези, които сме усвоили като деца, и които много често са тези, които трябва да следваме, а не тези които истински желаем.

Започваме един процес на подкрепена и ресурсна промяна на модели, които са деструктивни за нас и енергия, която може да бъде използвана по един по-различен и конструктивен начин.

Чрез процеса започваме житейска промяна и съзнателното отделяне и от модела на спасяване на родителите (ролята на спасите от пирамидата на Карпман), което 95% от хората имат като несъзнателен модел на поведение, мислене, чувстване, действие и мотивация.  

В хода на 10-те структуриране индивидуални сесии започваме осветляване и изчистването на тази токсична динамика, която много често с течение на живота разболява и дори убива.

Подарък и допълнителни помощни средства:

Използвани похвати: консултиране, интервю, гещалд техники, констелативни техники, медитативни и дихателни техники, рисунки, малки домашни задачи и аудио сесии.

Продължителност на процеса: 10 структурирани сесии в 10 седмици. По възможност на клинета – по една всяка седмица. Продължителност – до 90 мин. за всяка сесия.

 

ВИП-пакет „От детето в теб към лидерство през сърцето“ – пакета включва целия 10 сесиен метод от д-р Янов + всички съпътвстващи го материали + 7 допълнителни консултации за намиране на призванието през личните ценности и силни страни и качества.

 

Цена на пакета – 2999,00 лева (17 консултации в период от 6 месеца с продължителност на всяка консултация до 90 мин.)

 

 

ВИДЕО ВИЗИТКА ЗА ЛЕТНИ РИТРИЙТИ 2020Г. –

„От Детето в нас към лидерство през сърцето! – Защото, когато сърцето е заключето, умът и съзнанието е сляпо.“

 

 

Видео визитка за процесът:

 

Обратна връзка от хора преминали през процеса: 

 

Обратна връзка от Таня Сандхам: 

 

 

Водещ: Калоян Божанов

Важни условия:

1. За да запазите час за сесия, терапия или обучение, сумата се заплаща предварително. След заплатена такса за консултация или процес, ще се свържем с Вас за да уточним удобен ден и час за работа и за двете страни на ел. адрес или телефон за връзка предоставени по време на плащането.

Ако имате предпочитания за начин на контакт или удобно време за вас, моля да го отбележите в допълнителното поле за бележки по време на плащане.

2. При неспазване на вашият запазен час сумата не се възстановява.

3. При платена сума и запазен час тези условия влизат в сила и Вие автоматично означава, че сте съгласни с тях.

3 отзива за Терапевтичен процес – Лечение на вътрешното ни дете

 1. Tonya Gancheva

  Има дни, в които сякаш виждаш от птичи поглед живота си и осъзнаваш, че от тази перспектива всичко си следва една закономерна логика. Кала, днес с арт терапията ти се почувствах като свободна птица в небесата пред светъл, широк път! Най-дълбокта гещалт терапия и един от най-подходящите, разбиращи терапевти за нея, Благодаря ти, Кала

  Вижте оригиналния коментар тук

 2. Милена Дерменджиева

  Разкошна медитация за вътрешното дете, Калоянски! Още в началото й ме докосна и изкара от мен сълзи, спомени, картини, чувства. Благодаря за целия път, през който ме води. Бъди все така отдаден на твоите интереси, влагай винаги сърцето си, както досега! Усеща се, когато нещо е създадено с желание, енергия и обич! Продължавай смело напред!

  Вижте оригиналния коментар тук

 3. Милена Брамова

  Смятам, че работата с вътрешното ни дете е задължителна за всеки, който е решил да работи възможно най-дълбоко със себе си. Тази терапия оказва влияние в живота ни години напред и осветява и премахва всички блокажи, които имаме. Помага ни да се оттърсим от товарите, които носим в този живот, а и не само. Освобождавайки се, започваме да живеем с нова енергия, която се изисква в новата епоха, в която навлизаме. Благодаря ти, Калоян, че ме преведе през този процес. Всеки лев инвестиран в себе си, си заслужава!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *