Процес за личностно израстване – Щастливото партньорство

200.00 лв.

Тази процес е подходящ за всеки, който:

 • иска по-съзнателни и здравословни взаимоотношения, в които да се чувства сигурен, уважен, удовлетворен и обичан
 • осъзнава, че не е жертва и поема отговорност за своите партньорски взаимоотношения
 • се страхува от предателство и изоставяне в партньорските взаимоотношения
 • се страхува от отхвърляне
 • се чувства унижен и усеща несправедливост във взаимоотношенията си
 • иска да осъзнае страховете и сенките (маските), които слага в партньорските взаимоотношения
 • подобри отношението си към партньорът и да заздрави връзката си с него
 • иска да разбере повече за себе си и своето несъзнателно поведение, когато е във взаимоотношения
Категория:

Клиентите, които се възползват от този процес искат и имат нужда от свързаност със себе си, яснота по отношение на техните страхове и маски, които слагат в партньорството си. Те желаят да имат пълноценни отношения, в които не се изпитва страх, не се слагат маски, които са фалшиви и не позволяват на двамата да се свържат по истински и удовлетворяващ начин. Желаят да се освободят от този товар на миналото си и да имат пълноценност в отношенията си тук и сега, което им носи мир, балансираност и съзидателна енергия. Всичко това ги изпълва с чувства на задоволство, спокойствие и щастие.

Разбирам всички тези състояния от позицията на човек, който също имаше неудовлетворяващи партньорства, но в момента цъфтя във взаимотношенията си, в които чувствам споделеност, пълнота, свързаност и обич. Обученията ми в сферата на „Фамилните констелации“, работата със страховете и сенките и обучението по „Сексология“ в Медицински университет Пловдив ми помагат в работата ми с клиенти и тази така наболяла тема за много хора.

Преминаваме през няколко стъпки в работата с този процес: 

 1. Овладяваме емоционалното сътояние и започваме работа със страховете по отношение на партньорството

 2. Работим с родовото семейство и предшни партньори, ако е необходимо

 3.  Начертаваме план за действие, според осъзнатата информация от процесът

Клиените преминали през този процес започват да трансформират страхливият, травмиран и неудовлетворен човек, който са в момента, в човек, който познава страховете си. Умее да ги осъзнава, увладява и да не позволява те да разрушават отношенията му с партньорът, както се е случвало преди работата с процесът.Започват да се чувстват сигурни, спокойни и с лекота в партньорството си. Чувстват увереност и удовлетворение, че са успели да победят тъмната и страхлива страна в себе си, която винаги слага окови, напрежение и отслабя тяхната вяра. 

Ако искаш да наградиш своите страхове и да започнеш да се чувстваш по нов и много по-спокоен и удовлетворяващ начин, попълни кратката анкета и ще се свържа с теб за кратка опознавателна консутация, в която ще ми разкажеш малко повече за партньорството ти и заедно ще преценим дали процесът би бил подходящ за теб.

Попълни кратка анкета >> тук << 

Ако вече си готов/а можеш да кликнеш на бутона „Купи“ и да заявиш процесът. След покупката ще се свържем с теб, за да запазим удобно за мен и теб време, в което ще го проведем. 

Процесът е с времетраене: 180 мин. или 3 астрономически часа.

Забележка: Ако е необходимо и според нуждата на клиентът, може след процеса той/тя да продължи в няколко последователни лични консултации, в които да затвърди наученото и да го интегрира в поведението, мисленето и чувстването си. 

 

Кратко описание на процесът: 

Процесът започва с психологично интервю за уточняване на целта и проблематика на клиента в неговите партньорски взаимоотношения или ако не е в такива, каква е причината за това в дадения момент. Изясняваме какви са пречките и проблемите, когато е в партньорство.

Терапевтичният процес чрез различните упражнения е изключително бърз и даващ осъзнавания на момента по отношение на това как ние реагираме според маската си, провокирани от страховете, които при всеки са различни.  Някои основни за всички нас са: да не бъдем изоставени от партньора, да не бъдем предадени, да не бъдем отхвърлени или унижени, да преживеем несправедливост във взаимоотношенията ни с него или нея.

Чрез различните упражнения, клиента научава повече за неговото отношение към любовта и към неговият партньор и как реагира в различни ситуации. Провокиран ли е от любовта или от страхът.

Тези осъзнавания му дават яснота за неговото мислене, поведение и чувстване в партньорските отношения, което спомага да промени отношението си, действията и да спомогне за подобряване на своята роля като партньор.


Добавена стойност при работата с мен

Клиентите, с които работя успяват за няколко месеца да променят и осъзнаят толкова, колкото години наред на са успявали сами. Важна е и ангажираността и постоянството от тяхна страна, в противен случай трансформация е невъзможна. Не позволявайте на страха от успеха, от лекотата и новото, което не сте изпитвали до момента да ви възпира от това да имате по-добър живот. Всеки заслужава да се чувства добре, да бъде подкрепен, обичан и успешен!


Похвати на работа: 

 • Психологично интервю за изясняване на проблематиката във взаимоотношенията с партньора.
 • Техники чрез медитации и въпроси за осъзнаване на сенките и страховете във отношенията на клиента.
 • Констелативни техники – констелация свързана с бивши партньорства, констелативна техника свързана с енергията на любовта и други ако е необходимо, според нуждата на клиента.
 • Домашни задачи

 

Ако е необходимо се работи и с родовото семейство на клиента.

За връзката с неговата майка и баща в констелативно упражнение.

Тези непреработени взаимоотношения допринасят за онова, което все още влияе и поражда проблеми във взаимоотношенията с партньорът и пречи на равноправното, уважително и удовлетворяващо съжителство и разбирателство.

* * Процесът е предоставен от израелският терапевт – Милан Кармели и изменен и доуформен от Калоян Б. Божанов.

 

***Подарък бонус към процеса – аудио сесиите от продукта „Партньорът до мен“ – виж тук.

 

За да запазиш час за кратко опознавателно интервю, в което да разкажеш повече за твоята нужда и твоята цел, може да позвъниш на тел.: 0885 29 39 33 (от понеделник до петък в часовете между 09:00ч. и 18:00ч.) или да попълниш кратката анкета – тук.

Ще се радвам да се запознаем и да бъда полезен.

Първата стъпка е най-важна, не я отлагай повече. 

 

 

 

Можеш да видиш и пояснение на процесът във видеото:

 

 

 


Важни условия:

1. За да запазиш час за сесия, терапия или обучение, сумата се заплаща предварително. След заплатена такса за консултация или процес, ще се свържем с теб за да уточним удобен ден и час за работа и за двете страни на ел. адрес или телефон за връзка предоставени по време на плащането.

Ако имаш предпочитания за начин на контакт или удобно време за теб, моля да го отбележиш в допълнителното поле за бележки по време на плащане.

2. При неспазване на твоят запазен час без предупреждение до 24 часа преди него, сумата не се възстановява. При закъснение за консултация с повече от 15 мин., тя се счита за направена и сумата не се възстановява.

С предварително обаждане имаш право веднъж да промениш часа за лична консултация/терапия или да се явиш на следваща дата за обучение. При второ неявяване или отлагане, сумата не се възстановява

3. При платена сума и запазен час тези условия влизат в сила и ти автоматично означава, че си съгласен с тях.

4. Как комуникираме между сесиите с клиент?

Клиентът може да се свърже за кратък разговор, ако ситуацията е кризисна и застрашаваща живота и здравето му или на други хора. Разговорът е до 10 минути. Ако ситуацията не е спешна и клиента се свързва с мен, разговорът се таксува спрямо времето, в което обсъждаме дадена тема или казус.

1 отзив за Процес за личностно израстване – Щастливото партньорство

 1. Milena Ivanova

  Каквото и да кажа за Калоян, ще е малко! И понеже не се сещам за по-силна дума – ще кажа само Благодаря! Благодаря ти, че си перфектен професионалист, че си научил всичко това, за да ни го предадеш! Благодаря, че „ми върна фабричните настройки“! Благодаря, че си всичко това, което си и имаме възможността да се докоснем до теб и твоята енергия и знание! Най-накрая открих най-добрия в тази сфера и спрях да търся друго! Благодаря!

  Вижте оригиналния коментар тук

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *