Процес – Щастливото партньорство

Тази краткосрочна терапия е подходяща за всеки който:

 • иска по-съзнателни взаимоотношения
 • осъзнава, че не са жертва и поемат отговорност за своите партньорски взаимоотношения
 • се страхува от предателство и изоставяне в партньорските им взаимоотношения
 • се страхува от отхвърляне
 • се чувства унижен и усеща несправедливост във взаимоотношенията си
 • иска да осъзнае страховете и сенките (маските), които слага в следствие на тях в партньорските взаимоотношения
 • подобри отношението си към партньора и да заздрави връзката си с него
 • искат да разбере повече за себе си и своето несъзнателно поведение, когато е във взаимоотношения
Категория:

Краткосрочен процес  – „Щастливото партньорство“

Процесът започва с психологично интервю за уточняване на целта и проблематика на клиента в неговите партньорски взаимоотношения или ако не е в такива, каква е причината за това в дадения момент или какви са пречките и проблемите, когато е в партньорство.

Терапевтичният процес чрез различните упражнения е изключително бърз и даващ осъзнавания на момента по отношение на това как ние реагираме според маската си, провокирани от страховете, които при всеки са различни, но някои основни са: да не бъдем изоставени от партньора, да не бъдем предадени, да не бъдем отхвърлени или унижени, да преживеем несправедливост във взаимоотношенията ни с него или нея.

Чрез различните упражнения, клиента научава повече за неговото отношение към любовта и към неговия партньор и как реагира в различни ситуации. Провокиран ли е от любовта или от страха?

Психологично интервю за изясняване на проблематиката във взаимоотношенията с партньора.
Техники чрез медитации и въпроси за осъзнаване на сенките и страховете във връзката на клиента.
Констелативни техники – констелация свързана с бивши партньорства, констелативна техника свързана с енергията на любовта и други ако е необходимо, според нуждата на клиента.
Домашни задачи

Процесът е предоставен от израелския терапевт – Милан Кармели и изменен и доуформен от Калоян Божанов.
Ако е необходимо се работи и с родовото семейство на клиента. Със връзката с неговата майка и баща в констелация, защото от тези непреработени взаимоотношения може да има нещо, което все още влияе и поражда проблеми във взаимоотношенията с партньора и пречи на щастливото и удовлетворяващо съжителство и разбирателство.

 

***Подарък бонус към процеса – аудио сесиите от продукта „Партньорът до мен“ – виж тук.

 

За да запазиш час за кратко опознавателно интервю, в което да разкажеш повече за твоята нужда и твоята цел, може да позвъниш на тел.: 0885 29 39 33 (от понеделник до петък в часовете между 09:00ч. и 18:00ч.) или да попълниш кратката анкета – тук.

Ще се радвам да се запознаем и да бъда полезен. Първата стъпка е най-важна, не я отлагай повече. 

 

 

 

Можеш да видиш и пояснение на процеса във видеото по-долу:

 

 

 


Важни условия:

1. За да запазиш час за сесия, терапия или обучение, сумата се заплаща предварително. След заплатена такса за консултация или процес, ще се свържем с теб за да уточним удобен ден и час за работа и за двете страни на ел. адрес или телефон за връзка предоставени по време на плащането.

Ако имаш предпочитания за начин на контакт или удобно време за теб, моля да го отбележиш в допълнителното поле за бележки по време на плащане.

2. При неспазване на твоят запазен час без предупреждение до 24 часа преди него, сумата не се възстановява. При закъснение за консултация с повече от 15 мин., тя се счита за направена и сумата не се възстановява.

С предварително обаждане имаш право веднъж да промениш часа за лична консултация/терапия или да се явиш на следваща дата за обучение. При второ неявяване или отлагане, сумата не се възстановява

3. При платена сума и запазен час тези условия влизат в сила и ти автоматично означава, че си съгласен с тях.

1 отзив за Процес – Щастливото партньорство

 1. Milena Ivanova

  Каквото и да кажа за Калоян, ще е малко! И понеже не се сещам за по-силна дума – ще кажа само Благодаря! Благодаря ти, че си перфектен професионалист, че си научил всичко това, за да ни го предадеш! Благодаря, че „ми върна фабричните настройки“! Благодаря, че си всичко това, което си и имаме възможността да се докоснем до теб и твоята енергия и знание! Най-накрая открих най-добрия в тази сфера и спрях да търся друго! Благодаря!

  Вижте оригиналния коментар тук

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *