„Родът в мен“ – селекция аудио медитации за свързване с рода и силата, която предците носят

audio_sessions_cover_my_kin

Ние сме частица от над 1 милион души преди нас.“

Перифразирам думите на Анна Вагнер, която също е последовател на Берт Хелингер и неговите теории, с които работя.

В работата ми с клиенти наблюдавам, че всичко онова, което те имат като неразбиране, или пък тежка емоция като обида, вина, страх, гняв или болка причинена от някой от рода – ги откъсва и не им позволява да се свържат с каналът на любовта в рода. През него протича живителна сила и създителна енергия на любов. Мощ, която ние въплъщаваме като всички успешни качества и поведения продължили животът в рода, от който сме произлезли.

И именно тежките чувства и емоции спират и пречат на човек да се свърже с тази сила.

Но тук през годините работа установих, че има още един препъни камък, и това е неумението на хората да се защитават, да защитават себе си и своята живителна енергия, която ги свързва с живота и съществуването им.

Как тогава да се свържат с тази сила и потенциал, когато нямат умението да се защитят?! Нали ако го направят, всички останали ще „надушат“ тази уникална и живителна енергия и като енергийни вампири ще нападнат и изсмучат човек до последната капка „чиста любов и сила.“

Именно там е една от най-големите болки на моите клиенти, които когато преминат през няколко месечно консултиране , изграждат това така успешно за тях поведение на защита.

То им носи изобилие, любов, уважение, успехи и дори неща, за които не са и мечтали.

Границите са да ни пазят, защото ние хората не сме неизчерпаем източник на жизнена енергия, и когато не можем да защитим резервоарът си на любов и живителна енергия, ние се чувстваме все повече емоционално и психически изтощени и изхабени. А, много хора заболяват и физически в следствие на това изтощение.

Ако искаш да превърнеш животът си от развалина в процъфтяващо пътуване, можеш да чуеш аудио медитациите и да започнеш един уникален процес на лечение и връзка със силата на родът и твоите предци.

Ако усетиш, че те не са достатъчни, можеш да попълниш анкетата и да заявиш опознавателна първа консултация и да започнем един процес на промяна, която винаги си знаел/а, че заслужаваш.

Промяна, която ще ти донесе лекота, партньорът за който си мечтал, но на първо място ще усетиш себе си емоционално независим човек, който знае как да се защитава, който цени и уважава себе си, който се подкрепя, обича и не прави компромис с това, което знае и усеща, че има нужда и иска.

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Очаквам те и да започнем това уникално пътуване към себе си.

Жените, които се свързват с мен, са най-често с изградена болезнено ниска самооценка, дълбока вътрешната несигурност и убеждение, че не заслужават партньорство основано на взаимно уважение.

Това са жени развили навика да поставят мъжете си на първо място и да забравят себе си, приели вината, че не са се справили в партньорството си, смазани и обезценени от партньорите си. Свързвайки се с мен тези жени разбират постепенно, че отговорността е винаги по равно, че заслужават своето равноправно партньорство.

Ако си готова за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. 

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Мъжете идват при мен преди всичко с тревога, страх и неувереност, че не са достатъчно добри, че не се справят, че се провалят непрекъснато. Те най-често вярват, че не могат и не заслужават да имат своята желана половинка, или че ще бъдат отхвърлени, изоставени и предадени заради друг мъж.

Неспособни да оценяват себе си, тези мъже не си поставят граници и се свързват с токсични партньорки, приятели и колеги, които засилват тяхната неувереност и чувство за провал в живота. Заедно в съвместната ни работа откриваме техният потенциал, стимулираме растежът му и изграждаме мъжественост. Учим се на самоувереност в съревнованието и овладяваме контрола на здравословната агресия при постигането на собствените им цели.

Изграждаме постепенно стабилността и независимостта на пълноценният партньор, приятел и професионалист. Ако си готов за първата крачка, можеш да попълниш кратката анкета на линка и ще се свържа с теб, за да запазим удобен час и за двете страни, и да направим опознавателна консултация, в която ще ми разкажеш повече за своя проблем и аз ще преценя как мога да ти бъда полезен. 

Към анкетата за опознавателна първа консултация >>> кликни тук <<<

Аудио медитация за работа със значима баба и женската енергия на родът

Аудио медитация за работа със значим дядо и мъжката енергия на родът

================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, може да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи. 

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвай бутоните под заглавната снимка. 

Благодаря ти!