„Самотната Красавица“ – 1-ва част

samotna-krasavica-1024x724

„Историята за Самотната Красавица и Настоятелният Господин.“

Всяка прилика с действителни лица е случайна. Това е измислена героиня, но с реална история.

Самотната красавица е история за една жена, която е в търсене на любовта, желания партньор или по-скоро на себе си. Не прилагай съветите от статията, ако не искаш да я имаш! Това е една история за това как в днешния свят на фалш и суета, свят покровителстващ eгото и онези материални ценности, може да започне нещо красиво, надявам се с един различен и КРАСИВ край.

Нека историята започне сега и проследим нейното развитие. Приятно четене.

Скоро една моя много интелигентна и красива клиентка, мила, всеотдайна в работата си, с амбиции, мотивирана и постигаща беше при мен на консултация и сподели за проблемите свързани с партньорските взаимоотношения. Сподели колко се чувства сама и колко повече от всичко има нужда от внимание и мъж до себе си.

Не си мислете, че красивите жени са винаги заети – напротив! Красивите жени са най-самотни… тя също не бе изключение. Тревога!!!

Момчета, какво за Бога още чакате? Та, тя може би очаква точно теб? Да точно ти, интелигентен, с приятен външен вид, с добра работа, но сам и притеснителен да заговори една красива жена, която може би изглежда недостъпна, но повярвай ми, тя има нужда точно от твоето внимание, за да върнеш усмивката на прекрасното й лице.

Тя започна да споделя още, че малко след нашия първи разговор и консултация, започнала да се вижда с едно момче, но отново някак си не й е давал това внимание, тръпка, игра, интерес и всичко онова за което копнее женското й и емоционално сърце.

Съвет № 1

Момчета, запознайте се с нея, ако я видите да стои сама на бара, тъжна и красива. Накарайте я да се чувства желана и специална. На следващата ни среща – консултация, тя дойде видимо развълнувана и бързаше да ми сподели (винаги се радвам, когато видя клиентите си усмихнати и идващи с добри новини).

Започна да разказва:

– „Появи се друг?!?!“

– Ох, не знам какво да си мисля, Калоян. Но знаеш ли, кое най-много ми харесва в него ?! Тъй като не е типичния „Kен“, с перфектно тяло, богат, известен, със скъпи коли и пари (някои от днешните „ценности“), но пък ме ГРАБНА с това, че беше настоятелен, когато започна да ми пише и някак си усетих как ми дава това внимание, това просто нещичко за което така мечтаех… Искам да се получи между нас, Колоян… „

И после продължи:

– „Въпреки моите винаги големи изисквания  към мъжете, с които съм била, с радост се съгласих да изляза с него. Реших да опитам нещо различно, както говорихме с теб, за да видя и различни резултати. 

– „Някак си тази натрапчива и леко дразнеща настоятелност, граничеща с нахалство (усмихна се), но някак си по детски чиста, с която той подходи просто ме заплени !“

Съвет № 2

Опитвайте момчета! Бъдете искрени и откровени с нея. Бъдете автентични и това което усещате, че Ви подсказва сърцето. Тя ще го усети.

Тя продължи:

– „Той започна да ми задава различни въпроси. За хобито ми, за мечтите ми, разказа малко и за себе си… Ох, Коки не е този типаж, от празноглави мъже с които съм се сблъсквала… Има нещо истинско в него, толкова по детски чисто. Това с което ме спечели и мисля започвам да се влюбвам е, че се интересуваше искрено от моята ЛИЧНОСТ, а не от това само да спи със мен.“

Каза ми тя във края на нашата сесия.

Съвет № 3

Бъдете настоятелни и НИКОГА не се отказвайте. Покажете й, че я разбирате и подкрепяте. Бъдете нейното огледало.
Тя има нужда от теб и същността ти ! Онова момче, което ще я кара да се смее, чрез действията си, ще се влюбва в теб всеки ден, а ти ще ти ще си нейният герой.

Какво още чакаш, приятелю? От какво те е страх, какво са твоите бариери? Не знаеш как да го направиш? Кога ако не днес и утре? Давай, момче!

Направи го за да не изпревари онзи, който вече е прочел тази статия и който въпреки страха иска да бъде с това прекрасно момиче, което ще върне усмивката му. Успех ! И не забравяй, когато я спечелиш не лягай на стари лаври, а го прави постоянно.

Това да я печелиш всеки ден. Да се влюбва в теб и ти във нея. Да има онази тръпка и трепет в корема, всеки път когато я видиш. Прави го постоянно, тя има нужда точно от това, а не от „златна клетка или златна кредитна карта“, тя има нужда от теб и същността ти. Дадеш ли й всичко това, тя повярвай ми няма да иде при другия, който няма да се отпусне и ще го прави винаги, за да е до теб , да си щастлив.

Късмет и ще очаквам да ми пишеш с резултата или пък да направим консултация, за да ти помогна да я спечелим. Сподели с приятел. Може би точно от тази история има нужда в този момент, за да грабне онази тъжна и самотна прекрасна жена.

============================================================

Разбери себе си и ролята ти в партньорските взаимоотношения, бъди по-осъзнат в действията си!

Аудио сесии „Партньорът до Мен“

Аудио сесия свързана с по-доброто разбиране на партньорските взаимоотношения и по-точно на твоята позиция в тези отношения. Как може да имаш по-добри и удовлетворяващи взаимоотношения с партньора до теб?

Партньорски взаимоонтношения - снимка

Консултация – Щастливото партньорство

Чрез различните констелативни упражнения, клиента научава повече за неговото отношение към любовта и към неговия партньор и как реагира в различни ситуации. Провокиран ли е от любовта или от страха.

„Самотната Красавица“ – 2-ра част – кликни и прочети статията – тук. 

Продължение…
Със „Самотната красавица“ имахме уговорка за днес. Беше 15 часа и аз бях свършил с последния си клиент и правех …

==============================================================================

Ако искате да разберете повече за несъзнателните отношения във вашето семейство, можете да изтеглите безплатно електронната книга – кратко ръководство по метода „Семейни Констелации“тук.

==============================================================================

Ако тази статия е била полезна за Вас, можете да я споделите с приятелите Ви в социалните мрежи. 

Нека достигне и помага на повече хора.

Използвайте бутоните под заглавната снимка. 

Благодаря Ви.