7 универсални истини в сложните условия на днешния свят споделени от Ранди Гейдж.

снимка на миниатюра на човек на географска карта

Преди години моята особа се сблъска с индустрията на мрежовия маркетинг, от който успях да науча много. Тук споделям няколко много добри закона от един от основателите на принципите в тази мрежова система на много корпорации днес. Закони, които всеки ден се страя да са част от ежедневието и живота ми. Да станат част от мен.

Опитайте ги. Препоръчвам.

Ранди Гейдж не е от типичните милионери, които ще срещнете. Това изглежда логично предвид ексцентричните „постижения“, които включва неговото CV.

Напуснал училище на ранна възраст, работел като мияч на чинии, лежал в затвора, на 30 години загубил цялото си имущество след като вторият му опит да отвори собствен ресторант се провалил.

Днес той е самоизграден мултимилионер, вярващ, че човек се ражда, за да стане богат, изобилието е лично право на всеки и че ключът към успеха се крие в целенасочено търсене на трудности и намирането на решение за тях.

Книгите му са преведени на 20 езика и продадени в над 10 млн. тираж. Неговият стил е дързък и провокативен, но в същото време е точно това, от което се нуждаете, ако искате да узнаете тайните на успеха. Той прилага древни и универсални истини в сложните условия на днешния свят. Ето ги и тях:

1. Закон за пустотата
Aко имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате нужда от нови дрехи, почистете гардероба си. Трябва доброволно да се разделяте с вашите стереотипи.

2. Закон за циркулацията
Бъдете готови да пуснете нещо, което притежавате, за да получите нещо, което желаете.

3. Закон за въображението
Първо, трябва да видите просперитета във въображението си. Направете описание на вашия идеален ден и не го показвайте на никой, освен на човек, на когото имате доверие. Пазете това описание някъде много близо до себе си и в свободното си време го препрочитайте.

4. Закон за творчеството
Човек може да постигне благоденствие чрез енергията на своето мислене, интуиция и въображение.

5. Законът за възмездието и получаванетo
Ако дадете нещо, то се връща десетократно. Когато получавате блага, е много важно да ги споделяте с другите. Ако имате подарък, а вие не го използвате, това е обида за Божествената същност. Вие трябва да се радвате на подаръците и да ги споделяте с други хора. Ако правите това, ще привлечете още по-голямо богатство в живота си.

6. Закон за десятъка
Вселената винаги взема своя десятък. Това е просто правото на благодарност за източника на подкрепа – 10% от всичко, което имате. Никога не знаете как вашият десятък ще се върне обратно към вас. Парите са обичайно явление. Но този процент също така може да дойде под формата на помирение с някого, с нови приятелски отношения, под формата на изцеление и т.н

7. Законът за прошката
Ако не можете да простите на хората, няма да можете да получите своето богатство. Ако душата ви е изпълнена с омраза, любовта не може да намери място в нея. Трябва да се отървете от негативните чувства, които ви изяждат и не ви дават спокойствие.

=====================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, можеш да я споделиш с приятелите ти в социалните мрежи. 
Нека достигне и помага на повече хора.
Използвай бутоните под заглавната снимка. 
Благодаря ти.