8 признака на влюбения мъж

Влюбен мъж снимка

Любовните истории на екрана и в романтичните романи ни карат да мислим от малки, че любовта на мъжа се проявява в тонове цветя и подаръци.

Според психолозите обаче има 8 признака, които показват, че един мъж истински обича. Те са далече по-автентични доказателства за любов от празните обещания.

Той слуша повече вас, отколкото приказва сам.

Повечето мъже обичат да разказват за постиженията си, но не и влюбеният мъж. Той слуша и разпитва любимата си за нея, нейните проблеми и успехи. Защото искрената любов предполага искрен интерес и загриженост към другия.

Грижи се за семейството и приятелите ви.

Мъжът, който ви обича, ще приеме семейството и приятелите ви като свои, защото те са част от вашия свят. Дори и да не ги харесва особено, никога няма да попречи на вашето общуване с тях и винаги ще се притече на помощ, ако се наложи.

Никога не ви изключва от разговора.

Вероятно сте наблюдавали двойки, при които мъжът игнорира жена си и води разговора с останалите сам. Това влюбеният няма да направи. Той възприема любимата като равностоен събеседник и винаги е готов да потърси мнението й, вместо да я унизи.

Той се гордее с вашите успехи.

Ако мъжът до вас наистина ви обича, той ще се радва, гордее и хвали с вашите успехи пред другите хора. И никога няма да ги възприеме като заплаха за неговото собствено его.

Редовно ви благодари.

Когато е до влюбен мъж, всяка жена се чувства специална, защото той не пропуска да забележи нейтите жестове и таланти и винаги й благодари за тях. Дори след години брак мъжът, който обича, не възприема жена си и нейните грижи като даденост.

Той е готов да отстъпи.

В любовта компромисите са важни, а понякога се изисква и истинска жертва. Мъжът, който обича, сам прави първата крачка назад, без да е нужно да спори и да натяква.

Уважава мнението ви.

Дори когато мъжът не е съгласен с вас, той може да уважава мнението ви и да го приеме. Това не е признак на слабост, а на любов.

Вие сте неговият приоритет.

Влюбеният мъж винаги ще направи избор във ваша полза. И не само защото му е приятно да прекарва времето си с вас, но и защото ви смята за част от своето бъдеще. Любимата жена в съзнанието му е негово продължение и той поставя интересите й наравно със своите.

============================================================

Ако все още таиш негативни чувства и емоции към бивш партньор, ако искаш да изчистиш гняв, обида или огорчение към този човек с който сте имали силна връзка и чувства,  ако искаш да разбереш себе си и ролята си в партньорските си взаимоотношения, ако искаш по-осъзнато да разбереш себе си и действията ти във партньорството, ако искаш да разбереш коя част от теб надделява във взаимоотношенията ти с партньора и коя част ти помага да си по-балансиран, удовлетворен и спокоен можеш да прочетеш с какво ще ти помогнат Водените аудио сесии „Партньорът до мен“.

Корица на Аудио Сесии - Партньора до мен

Ако искаш да разбереш повече за своите страхове и маските, които слагаш в партньорските си взаимоотношения? Ако искаш да видиш своите сенчести страни, които не приемаш и ти пречат, които може би те поставят в ролята на жертва понякога? Ако обичаш човека до себе си и искаш да подобриш тези взаимоотношения – можеш да видиш и краткосрочният процес „Щастливото партньорство“, който е предоставен с любезното съдействие на немският терапевт Милан Кармели, и който правя от 2016г. до сега.

Можеш да разгледаш процеса – тук. 

Партньорски взаимоонтношения - снимка

=====================================================================

Ако тази статия е била полезна за теб, можеш да я споделиш с приятелите си в социалните мрежи. 
Нека достигне и помага на повече хора.
Използвай бутоните под заглавната снимка. 
Благодаря ти. <3