„Любовта с нашите родители“

Връзки в семейството - снимка

„Детето и родът в мен“

(трансформиращ структуриран процес от 10 сесии) или първична терапия от американския психотерапевт Артур Янов, свързана с един от най-необходимите и изчистващи процеси:

  1. Взаимоотношенията с родителите от родовото семейство – майката, бащата и връзката с вътрешното дете или вътрешния потенциал за израстване и развитие.

В този процес разглеждаме връзката с вътрешната динамика между нас като възрастни и нашето вътрешно дете, което не е нещо отделно, а част от нашата психика. Разглеждаме взаимоотношенията между нас и нашите родители и нашето отношение към различни ситуации и модели на възпитание и обусловеност. Започваме една лечебна връзка на отделяне от травмиращи моменти в детските години (до 12 годишна възраст).

Започва един процес на съзнателно разделение на нашите желани модели на поведение и тези, които сме усвоили като деца, и които много често са тези, които трябва да следваме, а не тези които истински желаем.

Започваме един процес на подкрепена и ресурсна промяна на модели, които са деструктивни за нас и енергия, която може да бъде използвана по един по-различен и конструктивен начин.

Подарък и допълнителни помощни средства:

Тук можете да чуете и да започнете процеса с една от аудио сесиите за работа с вътрешното си дете:

Използвани похвати: консултиране, интервю, гещалд техники, констелативни техники, медитативни и дихателни техники, рисунки, малки домашни задачи и аудио сесии.

Продължителност на процеса: 10 структурирани сесии в 10 седмици. По възможност на клинета –  по една всяка седмица. Продължителност – до 90 мин. за всяка сесия.

Водещ: Калоян Божанов


Важни условия:

1. За да запазите час за сесия, терапия или обучение, сумата се заплаща предварително по банков път.

2. Имате право веднъж да промените запазен час за сесия, терапия или да се явите на следваща дата за обучение. При второ неявяване или отлагане сумата не се възстановява.

3. При платена сума и запазен час тези условия влизат в сила и Вие автоматично означава, че сте съгласни с тях.

 

Какво казват клиентите ми: