Услуги и продукти от които можете да се възползвате:

Аудио сесии "Партньорът до Мен"

Аудио сесия свързана с по-доброто разбиране на партньорските взаимоотношения и по-точно на твоята позиция в тези отношения. Как може да имаш по-добри и удовлетворяващи взаимоотношения с партньора до теб?

Обложка на Водени Аудио Сесии Родът В мен

Аудио сесии "Родът в Мен"

Тя помага за осъзнаването на някои от моделите в родът, които може би и до днес се повтарят като проявления в семейната система. Осъзнаването на тези обусловености помага за тяхната трансформация и освобождаване от тяхното силно несъзнателно влияние.

Партньорски взаимоонтношения - снимка

Консултация - Щастливото партньорство

Чрез различните констелативни упражнения, клиента научава повече за неговото отношение към любовта и към неговия партньор и как реагира в различни ситуации. Провокиран ли е от любовта или от страха.

Аудио сесии "Детето и Родът в Мен" - 3 части

Първите по рода си водени сесии със съпровод от българска народна музика.

Снимка на консултация с Калоян Божанов

Индивидуална консултация

Индивидуална консултация свързана с проблематика във взаимоотношенията с партньора или хората около нас. Сесия свързана със натрупани страхове, травмиращи ситуации, самооценка и повишаването й.

Терапия - изчистване на канaлите на любовта с нашите родители

Подобряването на отношенията в семейството носи освобождаване на много съзидателна енергия, която можем да използваме за всичко което искаме да случим в живота си.